Обосновани прогнози! Струва ли си?

обосновани прогнози кеш награда

Всъщност, точния въпрос е: Струва ли си да се дава обоснована прогноза на FutbolnaPrognoza.com? А за да преценим, ще направим сравнение между изискванията и наградите тук с друга популярна игра в България.

Обосновани прогнози за награда – тук

Обоснована прогноза ще донесе 400 ЛЕВА награда на участник ТУК, само ако той/тя познае точно всички четири мача от даден Кръг! Вижте подробностите в секция Награди.

Това си е трудна задача. И поради тази причина на повечето играчи не им се „рискува“ да се хабят напразно.

Игра за обосновани прогнози от типстъри – там

Но какво се случва в други игри за обосновани прогнози?

Даден типстър трябва да публикува всеки ден прогнози за мачове и то почти през целия месец. Като обикновено ТАМ има и изискване за минимална дължина на текста. А в края на месеца печелят награда единици.

Например, в един от популярните сайтове за типстъри-новобранци, победителят печели 50 лв. А ако някой се добере до престижното 5-о място (от поне 150 участника), получава 10 лв награда.

И обикновено за да има шанс за награда, даден типстър трябва да пуска по 3 обосновани прогнози на ден. Което все пак си е и практика за току навлизащите в света на залозите играчи.

Обосновани прогнози – струва ли си?

Та, да си дойдем на въпроса. Време е да направим равносметка с конкретен пример какво горе-долу се изисква от типстър, за да спечели награда ТАМ и ТУК:

Друга популярна типстър игра в България:

  • Брой обосновани прогнози за месеца: 90 (30 дни х 3 прогнози).
  • Изискване за анализ: препоръчителна дължина от 160 думи.
  • Най-голяма награда, която може да се спечели: 50 лв.
  • Шанс да се спечели тази награда: около 1 към 150.

150 е приблизителния брой на конкуренцията във въпросния сайт. За сравнение, такъв например е и шансът за Египет да спечели Мондиал 2018!

Играта на FutbolnaPrognoza.com:

  • Брой обосновани прогнози за месеца: 30 (30 дни х 1 прогноза).
  • Изискване за анализ: може и с 1-2 изречения.
  • Най-голяма награда, която може да се спечели: 400 лв.
  • Шанс да се спечели тази награда: типстърът трябва да познае 4 точни резултата.

Ясно е, че да се познаят четири точни резултата е много трудно! Но пък и наградата си струва. А и не се изискват кой знае какви усилия от участниците…

Т.е. нашата игра за футболни прогнози ти предлага шанс да спечелиш 400 ЛЕВА (почти) всеки ден! И то без да рискуваш нищо! Играеш ли?

Заключение

Целта на тази статия е да ти покаже, че си заслужава да пускаш обосновани прогнози тук. Това е и единствената причина да направим сравнението с друга популярна игра за обосновани прогнози.

Истината е, че никъде не е лесно да се спечели награда. Но поне при нас опита си струва много повече, тъй като наградата е ОСЕМ пъти по-голяма! Пък и нищо не губиш. Играеш ли?

Виж също: 200 ЛЕВА от 4 мача! Гледай как се прави!

Един основен недостатък…

Единствения недостатък на играта тук, е че вие не си избирате мачовете, които да прогнозирате. Но все пак, говорим за най-интересните срещи за деня. Така че всеки, който обича футбола, би трябвало да има какво да каже поне за един от топ двубоите на кръга.

Е, ако си държиш на пълната свобода в избора на мачове и залози, то имаме решение и за теб – виж тази типстър игра. Тя определено си заслужава вниманието, тъй като даден участник получава сигурна награда месеци наред, докато е в Про Лига. Но там е само за добри футболни анализатори, преминали през чистилището на Квалификациите.


* Статията бе редактирана на 27.04.2018.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *