Финансови проблеми и новини за футболни клубове пред фалит.

bet365 бонус
Идеите на Бербатов се изцеждат под напора на грозното ежедневие […]...
25-01-2022
TemaSport.com
Финансовата криза в Берое продължава да притеснява всички, свързани с клуба, защото все още няма яснота дали отборът ще може да започне нормално пролетния полусезон. Последните новини дори са свързани с тавана на заплатите, които бе свален до 5 хил. лв., научихме от „Тема Спорт“, позовавайки се на източници от самия отбор. Още преди тази промяна да стане факт някои от звездите на тима вече решиха да си тръгнат преди...
25-01-2022
Fakti.bg
БОРИСЛАВ БОРИСОВ GONG.BG За мен Брайтън е „най-тренираният“ отбор във […]...
25-01-2022
TemaSport.com
Вратарят Нордин Бакер, който само преди няколко дни се раздели с Берое по взаимно съгласие, заяви, че клубът неочаквано е изпаднал във финансови проблеми, тъй като „главният спонсор е фалирал по време на зимната пауза“. Бакер се завърна в Нидерландия в неделя сутринта. По този начин българското му приключение приключи по средата на сезона. „Клубът […] The post Напуснал Берое си мисли, че ТЕЦ-ът е фалирал: Беше студен душ за...
25-01-2022
Kotasport.com БГ

Най-добрите сайтове за футболни залози

БукмейкърБонусСайт
bet365100 лвВХОД »
bwin222 лвВХОД »
Бонуси за нови клиенти. Условия. 18+

Клубове с финансови проблеми и защо са ни новините

Информацията за клубове със сериозни финансови проблеми е критично важна. Защото тя може да ни е много полезна, когато се опитваме да печелим от футболни залози.

Футболистите са професионалисти. И когато не получават парите си навреме, мотивацията им спада драстично, а се увеличава недоволството им.

При предстоящ фалит на отбор пък се очаква разбягване на играчи и треньори от клуба. Което води до липса на концентрация и хаос в представянето на терена.

Но има и друг момент в такива ситуации.

Футболистите на разпадащ се клуб ще трябва да се харесат на нови работодатели. И затова ще гледат да впечатлят с изявите си, за да си намерят добър бъдещ отбор.

Така че единствено правилното тълкуване на новините за финансови проблеми може да ви помогне при избора на печеливша футболна прогноза.

Вижте кои са най-добрите букмейкъри и бонуси за футболни залози.