Парите във футбола – финансови новини и клубове пред фалит.

bet365 бонус
ЦСКА е имал рекорден бюджет за 2021 г., показва годишният финансов отчет на клуба, данните от който са цитирани от Би Ти Ви. Червените са разполагали с 28 460 000 лева, което е с около 7 млн. лева повече спрямо предната година. Рекордно......
04-10-2022
Dnevnik.bg
ЦСКА представи резултатите от финансовите си отчети за 2021 г. и показатели се оказва, че са рекордни за историята на най-титулувания футболен клуб у нас. Оказва се, че сумата е надхвърлила 28,4 млн. лв., пише Sportal. Това е увеличение с над 7 млн. лв. спрямо предходната фискална година, благодарение най-вече на разходите за заплати, които са достигнали 14,3 млн. лв. „Армейците“ се оказва, че са на загуба от 6,7 млн....
04-10-2022
Fakti.bg

Най-добрите сайтове за футболни залози

БукмейкърБонусСайт
bet365100 лвВХОД »
betway200 лвВХОД »
bwin222 лвВХОД »
Бонуси за нови клиенти. Условия. 18+

Клубове с финансови проблеми и защо са ни новините

Информацията за клубове със сериозни финансови проблеми е критично важна. Защото тя може да ни е много полезна, когато се опитваме да печелим от футболни залози.

Футболистите са професионалисти. И когато не получават парите си навреме, мотивацията им спада драстично, а се увеличава недоволството им.

При предстоящ фалит на отбор пък се очаква разбягване на играчи и треньори от клуба. Което води до липса на концентрация и хаос в представянето на терена.

Но има и друг момент в такива ситуации.

Футболистите на разпадащ се клуб ще трябва да се харесат на нови работодатели. И затова ще гледат да впечатлят с изявите си, за да си намерят добър бъдещ отбор.

Така че единствено правилното тълкуване на новините за финансови проблеми може да ви помогне при избора на печеливша футболна прогноза.

Вижте кои са най-добрите букмейкъри и бонуси за футболни залози.