Парите във футбола – финансови новини и клубове пред фалит.

bet365 бонус
Ал-Хилал от Саудитска Арабия прави огромен жест към Лионел Меси, сочат информации от Пиренеите. Визира се, че първото желание на свободният агент Меси е да се завърне в Барселона. Има обаче административни трудности свързани с такъв трансфер поради финансовото състояние на гранда от "Камп Ноу". Твърди се, че от Ал-Хилал нямат нищо против да изчакат Меси и ако той се завърне в Барселона ще му пожелаят успех, а Лео ще...
06-06-2023
Fakti.bg
Техническият директор на БФС Георги Иванов обясни, че инициативата да се търсят таланти в Трета лига е забравена в продължение на дълги години, но сега се възобновява и трябва да донесе полза на професионалния футбол у нас. Иванов участва в пресконференция преди първия ден на турнира, в който ще се срещнат сборни отбори от четирите Трети лиги заедно с президента на Аматьорската лига Румен Вълков и шефът на Зоналния съвет...
06-06-2023
БТА

Най-добрите сайтове за футболни залози

БукмейкърБонусСайт
bet365100 лвВХОД »
betway200 лвВХОД »
bwin222 лвВХОД »
Бонуси за нови клиенти. Условия. 18+

Клубове с финансови проблеми и защо са ни новините

Информацията за клубове със сериозни финансови проблеми е критично важна. Защото тя може да ни е много полезна, когато се опитваме да печелим от футболни залози.

Футболистите са професионалисти. И когато не получават парите си навреме, мотивацията им спада драстично, а се увеличава недоволството им.

При предстоящ фалит на отбор пък се очаква разбягване на играчи и треньори от клуба. Което води до липса на концентрация и хаос в представянето на терена.

Но има и друг момент в такива ситуации.

Футболистите на разпадащ се клуб ще трябва да се харесат на нови работодатели. И затова ще гледат да впечатлят с изявите си, за да си намерят добър бъдещ отбор.

Така че единствено правилното тълкуване на новините за финансови проблеми може да ви помогне при избора на печеливша футболна прогноза.

Вижте кои са най-добрите букмейкъри и бонуси за футболни залози.