Общи условия

 1. Участието в Играта на FutbolnaPrognoza.com е доброволно и напълно безплатно.
 2. Право на участие имат само пълнолетни лица (навършили 18 години).
 3. Игрите и статиите на този сайт не са насочени към малолетни и непълнолетни лица.
 4. Всеки потребител се регистрира безплатно и може да прогнозира предстоящи футболни срещи, като на базата на тях трупа виртуални точки.
 5. Участието на един човек с два или повече профила не е позволено.
 6. Администраторите на futbolnaprognoza.com си запазват правото да изтрият акаунтите на тези потребители, които играят с няколко акаунта, както и на тези потребители, за които по лична преценка се определи, че играят некоректно и неспортсменски.
 7. Играта е създадена единствено с цел забавление и демонстриране на футболни познания и не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности.
 8. Играта с прогнози може да бъде прекратена по всяко време от администраторите на futbolnaprognoza.com, без да дължат каквито и да е обезщетения и обяснения.
 9. Futbolnaprognoza.com не предоставя награди за победителите в играта.
 10. Ако има обявени награди, получаването им се обслужва от спонсор на играта. В такъв случай, спонсорът на играта има право да обяви допълнитени условия и правила за получаване на награда. Futbolnaprognoza.com не носи отговорност и не дължи обезщетение, ако спонсорът на играта откаже или не преведе награда на победител, независимо от причините.
 11. Ако са обявени награди, всеки победител има задължението да провери дали усвояването на наградата не нарушава действащото законодателство в неговата юрисдикция.
 12. Този уебсайт може да съдържа информация, изпратена от потребители, която по никакъв начин не отразява нашето мнение.
 13. Futbolnaprognoza.com не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използванието на сайта.
 14. Futbolnaprognoza.com не носи отговорност и не дължи обезщетение, ако потребителското име и парола за достъп се използват неправомерно от друго лице.
 15. Сайтът не носи отговорност по отношение на надеждността на функциониране на предлаганите услуги, броя и вида на включените функционалности, условията за достъп до услугите, осигуряването на помощ и инструкции и други параметри.
 16. Администраторите на futbolnaprognoza.com имат право по свое усмотрение да ограничат достъпа до всички или част от услугите, както и да прекратят използването им от страна на отделни или всички свои потребители.
 17. Администраторите не носят отговорност за достоверността на публикуваната информация на сайта.
 18. Futbolnaprognoza.com може да променя, да добавя или премахва части от тези Общи условия по всяко време. Всички промени ще бъдат отразени на тази страница. Промените влизат в сила веднага след публикуването им и всеки потребител има задължението да се запознае с тях при всяко посещение на сайта.
 19. Всеки посетител на Futbolnaprognoza.com разбира и се съгласява със всички условия и препоръки посочени на тази страница.

FutbolnaPrognoza.com предупреждава:

 • Участието в хазартни игри на лица под 18 години е криминално престъпление!
 • Хазартът крие значителни психологически и финансови рискове!
 • Статиите на сайта са публикувани единствено с информационна и развлекателна цел.
 • FutbolnaPrognoza.com не насърчава участието в хазартни игри и не носи отговорност за вреди, причинени от такова участие или свързани по какъвто и да е начин със съдържанието на този сайт.
 • Посетителят е предупреден да се съобразява със законодателството на държавата, в която пребивава, уреждащо участието в хазартни игри.

На сайта има реклами под различни форми на лицензирани компании, които организират хазартни игри. Моля, запознайте се с етичните правила за реклама и търговска комуникация на хазартни игри от ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *