Контузени футболисти и новини за спортисти с травми.

bet365 бонус
Отзиви след успеха на Рилски спортист срещу Спартак Плевен с 87:68 в двубой от Националната баскетболна лига за мъже: Людмил Хаджисотиров, старши треньор на Рилски спортист: "Определено днес съм доволен и поздравявам отбора си, защото спечелихме няколко важни мача, но не играхме добре. Изгубихме един двубой, закономерно, от отбора на Ямбол, който в този мач беше по-добрият отбор, но смятам, че днес отговорихме на това предизвикателство по най-добрия начин. На...
08-02-2023
БТА
ПФК Лудогорец благодари на проф. д-р Ешпрегейра Мендеш и екипа му за бързата реакция и отзивчивост при контузиите на Рик Джонатан и Диниш Алмейда, както и за успешно извършените им операции. Благодарности и за отличното отношение и грижи, положени за футболисти в клиниката в Порто....
08-02-2023
БТА

Най-добрите сайтове за футболни залози

БукмейкърБонусСайт
bet365100 лвВХОД »
betway200 лвВХОД »
bwin222 лвВХОД »
Бонуси за нови клиенти. Условия. 18+

Контузени футболисти и как да печелим от тези новини

Новините за контузени футболисти и играчи, които ще пропуснат следващ мач поради травма, са много важен фактор за по-успешни и печеливши футболни залози.

Липсата на няколко титулярни футболисти или пък отсъствието на дори само лидера на тима често се отразява на представянето на целия отбор.

Завръщането на ключов играч в игра след възстановяване от контузения пък може да повлияе благоприятно на състава.

Ако сте научили подобна важна новина, ви остава само да разберете кои са най-добрите сайтове за залози и къде ще получите страхотни бонуси, за да залагате на футбол.

Ето кои ви препоръчваме: Букмейкъри и бонуси за залози.