Каква е наградата? Какво се случва с Бетфеър?

Информацията на тази страница вече не е актуална! Към момента не се предлага кеш награда.

В играта с прогнози (виж правила) има гарантирана една кеш награда от 200 ЛЕВА на месец, за която НЕ ви е нужен Бетфеър акаунт. Вижте по-долу как може да я спечелите…

[table id=2 /]

Как мога да спечеля 200 ЛЕВА КЕШ награда още днес?

  1. ПРОГНОЗИРАЙ точен резултат на четирите мача от Кръга за деня.
  2. Напиши анализ или мнение за някой от мачовете чрез коментар под избрана среща от Кръга (за да избереш мач, натисни символа V между двата отбора).
  3. Ако познаеш точен резултат и на 4-те мача, ще получиш 200 ЛЕВА КЕШ награда!
обоснована прогноза
За да избереш мач, който да коментираш, натисни символа „V“

Реално всеки ден имаш шанс да спечелиш 200 лева БЕЗ риск. А е и безплатен начин да си увеличиш футболните емоции с най-горещите мачове за деня!

Така хем ще споделиш мнението си за някой мач или отбор, хем може да спечелиш награда! Опитай!

Виж мачовете днес и коментирай един от тях още сега! А ако имаш нужда от малко помощ, ползвай футболна статистика.

Съгласно раздел Награди, коментарът трябва да отговаря на следните условия:

Коментарът трябва задължително да включва едно или няколко от следните неща, свързани пряко с мача:
* Обоснована прогноза със собствен анализ;
* Превю на мача със свои думи;
* Важна информация или полезна новина;
* Любопитни статистики или тенденции;
* Лично мнение за отборите и мача.

И още:

За да е валиден коментарът ви, той трябва да е написан грамотно на кирилица и да съдържа лично мнение и полезна информация за мача и отборите в него. Освен това коментарът трябва да е публикуван ПРЕДИ началото на ПЪРВИЯ мач от Кръга!

Внимание! Кеш наградата се печели само, ако сте познали точен резултат на всички четири мача от Кръга и сте публикували валидна обоснована прогноза за поне един от двубоите преди неговото начало.

Имайте предвид и следните уточнения:

На месец има осигурена само 1 кеш награда от 200 лв. Ако тя бъде спечелена, до края на месеца няма да има друга награда за обосновани прогнози.

В случай на повече дневни победители в един Кръг, 200 лв ще спечели участникът, който завърши на най-предно място в крайното месечно класиране.

Кеш наградата се изплаща единствено в Skrill (регистрирай се тук), Neteller (регистрирай се тук) или Revolut. Повече за електронните портфейли прочетете тук.

Бетфеър не приема залози в България временно!

betfair бонус награда

Поради продължаващи преговори с регулатора във връзка с удължаването на лиценза, Бетфеър в момента не работи на територията на България. Ето официалния отговор от компанията:

Към дадения момент функцията за правене на залози е временно деактивирана, като се надяваме да бъде възобновена в максимално кратък срок. Правим всичко според възможностите ни, за да разрешим наличния проблем.

Докато този проблем не бъде разрешен, наградите от играта с прогнози във вид на безплатни залози не са приложими. Следователно, те не са налични в този период.

Но пък може да спечелите 200 ЛЕВА КЕШ чрез обоснована прогноза. Защото тя не е обвързана с акаунт в Бетфеър, а се изплаща в ел.портфейл. И ако някой я спечели, ще я получи веднага!


Статията е последно обновена на: 15 Септември 2019.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *