Отложени мачове – решения

българияВъв всеки кръг от последните 3 дни на играта за месеца има по един мач от Първа лига на България. Но заваля сняг и БФС отложи междинния кръг.

За „Ботев Пд – Лудогорец“ от 26.02 ще се направи още един опит да се изиграе с 24 часа закъснение – мачът бе насрочен за 27.02 от 17:30 часа. Но няма изгледи времето да се оправи, така че вероятността да бъде отново отложен е голяма.

Предвид ситуацията, ето какви решения взехме за последните 3 кръга на играта за месеца:

Кръг 26.02 (пн)

Датата и часа на „Ботев Пд – Лудогорец“ бе променен на 27.02.2018, 17:30. И ако мачът се изиграе, то резултатът от него ще си се води за Кръг 26.02 (пн). И ако има участник познал 3-те мача от кръга, ще спечели дневната награда от 50 лв. Ако мачът пак бъде отложен, то той ще бъде изтрит от играта.

Кръг 27.02 (вт)

Мачът „Дунав – ЦСКА“ бе премахнат и кръгът остава само с 2 мача. Т.е. няма да може да се спечели дневна награда, но точките от мачовете ще се прибавят към месечното класиране.

Кръг 28.02 (ср)

Мачът „Левски – Берое“ бе премахнат. На негово място бе добавен „Ювентус – Аталанта“. Така в кръга ще има 3 мача и шанс за спечелване на дневна награда. Така че не забравяйте да въведете вашите прогнози за този нов мач!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *