Отложени мачове – решения

българияВъв всеки кръг от последните 3 дни на играта за месеца има по един мач от Първа лига на България. Но заваля сняг и БФС отложи междинния кръг.

За “Ботев Пд – Лудогорец” от 26.02 ще се направи още един опит да се изиграе с 24 часа закъснение – мачът бе насрочен за 27.02 от 17:30 часа. Но няма изгледи времето да се оправи, така че вероятността да бъде отново отложен е голяма.

Предвид ситуацията, ето какви решения взехме за последните 3 кръга на играта за месеца:

Кръг 26.02 (пн)

Датата и часа на “Ботев Пд – Лудогорец” бе променен на 27.02.2018, 17:30. И ако мачът се изиграе, то резултатът от него ще си се води за Кръг 26.02 (пн). И ако има участник познал 3-те мача от кръга, ще спечели дневната награда от 50 лв. Ако мачът пак бъде отложен, то той ще бъде изтрит от играта.

Кръг 27.02 (вт)

Мачът “Дунав – ЦСКА” бе премахнат и кръгът остава само с 2 мача. Т.е. няма да може да се спечели дневна награда, но точките от мачовете ще се прибавят към месечното класиране.

Кръг 28.02 (ср)

Мачът “Левски – Берое” бе премахнат. На негово място бе добавен “Ювентус – Аталанта”. Така в кръга ще има 3 мача и шанс за спечелване на дневна награда. Така че не забравяйте да въведете вашите прогнози за този нов мач!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.