Утешителна награда за Октомври

пари кеш награда

Играчите на FutbolnaPrognoza.com стават все по-добри! Още в първия ден на Октомври бе спечелена голямата награда от 200 ЛЕВА. А десет дни преди края на месеца бяха спечелени и останалите пет награди по 50 ЛЕВА. Виж Победители.

Затова решихме да осигурим още една утешителна награда от 30 ЛЕВА за победителя в месечното класиране. Тази награда, обаче, ще е в кеш и ще се изплати в Skrill или NetellerПодробности за електронните портфейли прочетете тук.

Също така ви напомняме, че все още са налични кеш наградите за дневните кръгове. Това означава, че ако познаете всички мачове за деня в кръг с четири мача и сте публикували обоснована прогноза поне за един от тях, ще спечелите 200 ЛЕВА КЕШ награда. В кръговете с три мача, които вече са заредени в играта, кеш наградата е 20 ЛЕВА. Виж Награди.

Важно уточнение: За кеш наградите може да участват и всички дневни победители през месеца до сега. Но вече спечелилите награда за Октомври нямат право да участват за утешителната месечна награда.

Например, ако първият и вторият в крайното класиране за Октомври вече са спечелили награди от дневни игри този месец, то утешителната награда от 30 лева ще получи третият в класирането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *