betfair бонус

Betfair бонуси и промоции!

Betfair, един от най-добрите букмейкъри в интернет, предлага страхотни бонуси и промоции на своите нови и настоящи клиенти! Ето част от тях:

Betfair бонус за нов клиент

betfair бонус

Ако нямате сметка в Бетфеър, изберете си един от бонусите на букмейкъра за нови клиенти:

Betfair бонус 1: До 400 ЛЕВА в безплатни залози!

За да получи този бонус, нов клиент на Бетфеър трябва да следва стъпките:

  1. Отваряне на нова сметка – регистрирай се тук с Промо Код ZBAF02
  2. За всеки 5 x €10 единични залога с мин. коеф. 1.50 в раздел СПОРТ, Betfair ще ти дава по €20 бонус.
  3. Процесът може да бъде повторен 10 пъти, до сумата от €200 (10 пъти х €20).

Всеки безплатен залог трябва да се използва единствено като единичен залог с мин. коеф. 1.20 в раздел Betfair СПОРТ в рамките на 30 дни. Към печалбата от безплатен залог няма изискване за превъртане!

Бетфеър бонус 2: Увеличени коефициенти!

Букмейкърът предлага увеличени коефициенти за избрани спортни срещи. Например, ако нормалния коефициент за дадено събитие е 1.07, то чрез тези оферти може да се заложи на същото събитие на ставка 30.00 примерно!

Може да проверите дали има наличен подобен бонус в таблицата. Ако офертата е изтекла, ще ви се предложи стандартен бонус за нови клиенти:

[table id=3 /]

Нов клиент може да се възползвате само от един от изброените по-горе бонуси.

Промоции и оферти за всички клиенти на Betfair

Горните бонуси на Betfair са само за нови клиенти. Т.е. от тях може да се възползвате само веднъж. Вижте по-долу от какви промоции и оферти може да се възползвате постоянно, вече като клиент на букмейкъра.

€10 бонус чрез мач на седмицата!

За всеки „Мач на седмицата“, избран от Бетфеър, ще получавате €10 бонус, ако направите единичен залог от €20 на въпросния двубой. Минималният коефициент трябва да е 1.50. Като залог на живо също важи за промоцията. Мачът на седмицата ще го намерите в секция „Промоции“ на сайта на букито.

€10 бонус презареждане всеки понеделник!

За да получи €10 бонус, клиент трябва да заложи обща сума от €25 на комбинации от 4+ мача. Мин. коефициент – 1.50 за селекция. Сумата от €25 може да бъде заложена както наведнъж, така и на части през цялата седмица. Като клиентът ще има право на €10 бонус всеки понеделник, ако изпълни условията на промоцията в предходната седмица. Бонусът от €10 няма нужда от превъртане.

€200 000 награда в безплатна игра с прогнози!

Всяка седмица Бетфеър предлага на своите клиенти безплатна игра с прогнози с шанс за печалба на €200 000! Виж подробности: джакпот игра Златни Голове.

Ежедневни Увеличени Коефициенти!

Всеки ден Betfair предлага на своите клиенти увеличени коефициент за избрани залози от своята програма. Ще ги намерите в секция „Specials (Специални)“.

Acca Edge – застраховка за комбинирани залози!

Всеки клиент на Betfair, който приложи функцията „Acca Edge“ върху своя множествен залог от минимум 3 мача (вкл. и На Живо), ще си получи парите обратно в кеш, ако само ЕДНА селекция от правата колонка е неуспешна. Няма минимални коефициенти за селекции към тази тази промоция.

Едномачови Комбинации!

Чрез Едномачови Комбинации може да избереш различни селекции от един мач за твой личен комбиниран залог с по-голям коефициент. Ще намериш тази опция в менюто на всеки мач.

Cash Out – затвори залог по всяко време!

Cash Out е революционна услуга на Бетфеър, която позволява на клиента да си вземе печалбата или да си намали загубата по всяко време на мача, без да трепери до неговия край.

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ ТУК!


* За всички оферти важат условия и правила, с които всеки клиент е длъжен да се запознае предварително на уебсайта на букмейкъра.

* Стараем се да подържаме тази страница актуална, но някоя от посочените оферти може вече да е изтекла, променена или да е добавена нова. Ние не носим отговорност за неточна информация. Всеки потребител има задължението сам да провери дали дадена оферта е активна или не на сайта на букмейкъра.

* Участието в хазартни игри на лица под 18 години е криминално престъпление.

* Статиите на този сайт не са насочени към малолетни и непълнолетни лица.

* FutbolnaPrognoza.com не насърчава участието в хазартни игри и не носи отговорност за вреди, причинени от такова участие или свързани по какъвто и да е начин със съдържанието на този сайт.


Полезно:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *