6 подобрения в играта!

Тази игра с прогнози е любимата на футболните фенове. Но за да си остане такава, трябва да се вслушваме във вашите мнения. И в резултат на обратната връзка, която получихме от вас, бяха добавени следните малки подобрения и функции:

  1. Прогнози на другите участници – в момента, в който започне даден мач и вече не може да се прогнозира, ще може да видите прогнозата за него на всеки участник.
  2. Междинни резултати – ако в кръга има мач с по-ранен час и бъде въведен резултат за него, ще може да видите временно класиране с резултата от само този мач.
  3. Бутони „ПРОГНОЗИРАЙ“ и „ПРОМЕНИ“ в секцията с Кръговете – вече ясно ще виждате дали сте прогнозирали мачовете от даден кръг или не.
  4. Съобщение да се логнете, ако сте излезли от акаунта си, за да може да прогнозирате.
  5. Статус „Затворен кръг“ за старите кръгове.

Също така, улеснихме максимално добавянето на 20 ЛЕВА КЕШ към дневната награда от 50 ЛЕВА. Вече се изисква само 1 коментар за 1 мач от деня. Редакцията вече е направена в секция Награди и тя гласи:

За да добавите 20 ЛЕВА КЕШ към печалбата си от дневна игра, трябва да публикувате коментар за поне 1 мач от кръга преди неговото начало. Коментарът трябва да е грамотно написан на кирилица и да е за конкретния мач. Чрез коментара може да споделите вашето мнение, очаквания, факт или новина свързани с двубоя.

Така ако познаете точно всичките 3 мача за деня и сте пуснали коментар за поне 1 мач от този кръг, вашата награда ще е в общ размер от 70 ЛЕВА (50 лв в безплатни залози + 20 лв кеш).

Дано направените промени да ви харесат! Успех и много футболни емоции с FutbolnaPrognoza.com!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *