Спечели 400 ЛЕВА само с 1 футболен анализ!

футболен анализ

Как може да спечелиш 400 ЛЕВА с един футболен анализ днес? Виж отговора в тази статия и разбери как да печелиш от публикуване на обосновани прогнози без риск.

Как да спечеля 400 ЛЕВА с 1 футболен анализ днес?

Както знаете, нашата игра с прогнози се провежда чрез Кръгове. Като за всеки Кръг (ден от месеца) трябва да прогнозирате четири мача чрез въвеждане на очакваните от вас резултати.

Ако познаете точен резултат на всеки един от мачовете днес, печелите 200 ЛЕВА в безплатни залози! А най-хубавото е, че имате право на безплатен опит всеки ден. Страхотно, нали!

Но това не е всичко (както се казва в едни реклами)! Ако добавите футболен анализ като коментар под някой от мачовете от Кръга, ще добавите още 200 ЛЕВА кеш към наградата си!

Точно така! Само един футболен коментар днес може да ви удвои наградата за деня. И да спечелите общо 400 ЛЕВА (200 лева в безплатни залози + 200 лева кеш)!

Как да играя за 400 ЛЕВА награда още днес?

  1. ПРОГНОЗИРАЙ точен резултат на четирите мача от Кръга за деня.
  2. Напиши футболен анализ за някой от мачовете чрез коментар под избрана среща от Кръга (за да избереш мач, натисни символа V между двата отбора).
  3. Ако познаеш точен резултат и на 4-те мача, ще спечелиш 400 ЛЕВА награда (200 лв в безплатни залози + 200 лв кеш)!
обоснована прогноза
За да избереш мач, който да коментираш, натисни символа “V

Реално всеки ден имаш шанс да спечелиш 200 лева БЕЗ риск. А е и безплатен начин да си увеличиш футболните емоции с най-горещите мачове за деня!

Така хем ще споделиш мнението си за някой мач или отбор, хем може да спечелиш награда! Опитай!

Възможно ли е да се познаят 4 мача за 1 ден?

Доста е трудно да се познаят четири мача за един ден. Но не и невъзможно, предвид резултатите. Защото почти всеки месец имаме поне един дневен победител, прогнозирал точно всичките 4 мача от даден Кръг.

А и нищо не рискувате да се пробвате да познаете изхода от срещите всеки ден. Защото всеки опит е напълно безплатен! И за вас остава само насладата от футболната игра без грам притеснение!

Колко награди за обосновани прогнози се предлагат?

Има само една награда от 200 ЛЕВА кеш на месец за обосновани прогнози. Но типстърите, които публикуват анализи, са малцина. Така че тази награда и към този момент сигурно си седи непокътната. И чака някой да я спечели!

А и имайте предвид, че когато някой познае мачовете от даден Кръг, той печели 200 ЛЕВА в безплатни залози. Но ако не е публикувал анализ за някой от тези мачове, то наградата от 200 ЛЕВА кеш за обосновани прогнози си остава на разположение.

Уточнение: Ако е спечелена наградата от 200 лв в безплатни залози, но не и тази за анализ, то общата награда за следващ дневен победител до края на месеца е 250 лв (50 лв в безплатни залози + 200 лв кеш).

Има ли изисквания към футболния анализ?

Към анализа има изисквания, които трябва да се спазят, за да се приеме коментарът за валиден. Ето какво пише в секция Награди за играта:

Коментарът трябва задължително да включва едно или няколко от следните неща, свързани пряко с мача:
* Обоснована прогноза със собствен анализ;
* Превю на мача със свои думи;
* Важна информация или полезна новина;
* Любопитни статистики или тенденции;
* Лично мнение за отборите и мача.

И още:

За да е валиден коментарът ви, той трябва да е написан грамотно на кирилица и да съдържа лично мнение и полезна информация за мача и отборите в него. Освен това коментарът трябва да е публикуван ПРЕДИ началото на ПЪРВИЯ мач от Кръга!

Още по темата:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *